Porsche Twente

Voor de regio Gelderland en Overijssel is Autoteq het adres voor uw volgende Porsche in Twente. Ook op het gebied van Porsche onderhoud kunt u bij ons terecht voor de watergekoelde Porsche vanaf het jaar 1998. Of het nu gaat om een nieuwe koppeling voor een 996, of een volledige motorrevisie van een Cayenne S, door onze ervaring en specialisme kunnen wij u altijd topkwaliteit leveren.

Tweedehands Porsche Twente

Autoteq Porsche Twente heeft tevens een aantal Porsche occasions voor u klaar staan om te bekijken. Deze tweedehands Porsche modellen zijn geheel nagekeken en gecontroleerd. Alle informatie staat uitgebreid omschreven per tweedehands Porsche occasion. De Porsche occasions vindt u hier in een overzicht, waarbij alle specificaties zijn uitgesplitst. Heeft u vragen over een tweedehands Porsche? Neem gerust contact met ons op of kom bij ons langs aan de Handelsweg 9 in Neede.

Porsche Twente

Porsche onderhoud

Heeft u geen tijd, maar moet uw auto in topstaat zijn voor het volgende seizoen of de komende vakantie? Wij bieden een haal/brengservice nadat uw Porsche geheel is nagekeken en het onderhoud aan uw Porsche is uitgevoerd. Na het maken van duidelijke afspraken, krijgt u uw auto up to date aan huis terug geleverd, eventueel volledig gedetaild en in een verse laag Carnuba wax. Kom langs, en maak kennis onder het genot van een kopje koffie bij Autoteq Porsche Twente.

Autoteq – Uw Porsche dealer in Twente en Gelderland voor uw tweedehands Porsche en Porsche onderdelen.
Porsche specialist