Service & Repair

Onderhoud:
We onderhouden uw auto op basis van fabrieksspecificaties.
Als onafhankelijke specialist kunnen naast originele onderdelen, gebruik maken van (minstens gelijkwaardige) alternatieven van de gerenommeerde leveranciers. Op deze wijze houden wij uw auto in top conditie, zonder onnodig hoge kosten voor uw onderhoud.
Van een kleine beurt tot een volledige motor revisie; bij AutoTeQ bent u aan het juiste adres.

Mobiliteitsservice:
Pechonderwegservice.nl : Uw hulp bij pech onderweg!

AutoTeQ in Neede zorgt ervoor dat u mobiel bent én blijft. Bij ons bedrijf kunt u daarom de mobiliteitspas van Pechonderwegservice.nl verkrijgen, deze pas voorziet u 1 jaar lang van snelle pechhulp in uw eigen woonplaats, Nederland én Europa! Ook uw caravan en/of aanhanger vallen standaard onder de mobiliteitsservice van Pechonderwegservice.nl.

24 uur per dag, 7 dagen in de week kunt u met de mobiliteitspas van Pechonderwegservice.nl een beroep doen op goede en snelle pechhulp. Om ervoor te zorgen dat de kans op pech nihil is, leveren wij de mobiliteitspas alleen in combinatie met regulier auto onderhoud.

Heeft u nog geen pas of maakt u nu gebruik van een dure pechhulp service? Maak dan een afspraak met ons voor uw auto onderhoud zodat u voordelig de pas van Pechonderwegservice.nl kunt aanschaffen.

De voordelen nog even op een rijtje:

* 24/7 pechhulp in uw eigen woonplaats
* 24/7 pechhulp in Nederland
* 24/7 pechhulp in Europa
* Caravan en aanhanger pechhulp

Vraag ons gerust naar de mogelijkheden van de pechhulp pas en hoe u deze kunt verkrijgen. Voor meer informatie verwijzen wij u tevens naar de website van Pechonderwegservice.nl. http://www.pechonderwegservice.nl

Modificatie:
Door de jaren heen zijn er bij de watergekoelde boxermotoren van Porsche enkele zaken aan het licht gekomen, waardoor de levensduur beperkt kon zijn. We hebben het dan over koeling en het inmiddels beruchte IMS lager.
Daarnaast zijn er soms problemen met het AOS systeem.
Hiervoor kunnen wij een aantal controles/modificaties uitvoeren, waardoor in de toekomst veel problemen kunnen worden voorkomen.

Tuning:
Meer vermogen? Sportiever geluid? Betere wegligging?
Kom langs en bespreek uw wensen. Wij adviseren u over de beste combinatie van aanpassingen, zodat uw auto nog beter bij uw karakter past.
Wij zijn ook dealer voor VF-engineering. Klik hier voor meer informatie over deze Supercharger kits.